Friday, March 18, 2011

MOVIE NITE OUT YAAWW~~

assalamualaikum..

x bnyk yg aku nk cerita pasal otak blank...dusshh~~ *tumbukan padu dkt cerebelum otak mane taw kot2 boleh dtg balik idea*

ok make the story short..hari rabu lepas kluar tgk wyg dgn adik bradik aku...mulenye tgk HIKAYAT MERONG MAHAWANGSA je..tp tgk2 pkol 11 ade cerita beastly & mars needs mom....lpas tu angkat2 kening dgn abg aku..ehem..ehem...lpas tu dia beratur dkt kaunter dpt laa tgk BEASTLY..tehehehe ;p


pasal hikayat merong mahawangsa rmai giler org tgk kene laa reserve tiket awal2..hari slase beli hari rabu baru dpt tgk..tu pon seat mcm siot...x syok lgsg..ciss...aahh..layan je laa org dh blanje..kehkehkeh ;p over all merong mmg sgt international..better dari magika..aku rase sume org dh tau..pasal msti korg dh tgk kan??kan?? tp kalau x tgk aku sarankan pergi laa..then bgga laa satu kerakyatan dgn KRU..bahahahaha :DD


beastly pulak..cerita yg dh lame ditayangkan tp aku x berkesempatan nk pi tengok..tp bernaib baik malam tu dpt tgk...so cerita ni mmg sprti yg dijangkakan sgt romantik and OMG!!! ALEX PETTYFER IS SO DAMN HOT!!!!! ;p vanessa hudgens pon sgt cute...ok skrg aku rase mcm nk pergi tgk cerita tu lagi....aaaahh..tp kan..tp kan..kenapa alex pettyfer dkt dlm cerita I AM NUMBER FOUR lain eh muke dia?? kakak aku ckp baru aku prasan...muahahaha..mcm siot je.. ;p





ok bukan tu aje yg aku nk cerita...malam rabu tu..mase tgh tggu cerita beastly pkol 11 duk melangok laa dpn TGV tu..perghh..sumpah giler rmai org..pelik aku..ye laa besok x keje ke tgk wyg malam2???teehheee sebok je kan... ;p bila dh rmai org ape korg buat kalau bukan biji mata hitam melilau-lilau tgk org..mase tgh melilau-lilau tu biji mata hitam dpt capture satu makhluk tuhan!!! OH MY GOD!!! ITU KAN CWS!!!!!!!!!! *siap genyeh2 mate lagi* fuuuuhh..mmg giler...lame giler kot x jumpe dia..dulu time SPM dpt jmpe skjp je pasal jadual dia x sama dgn aku...huhu..aku x sure laa die pasan aku ke x..ye laa mane die nak pasan aku kan?? dh laa aku pkai selekeh tahap nk pengsan...hehehe :) sekarang dia dah hensem..rmbut dh karat...*kesian dekat rumah x de penapis air agaknye smpai berkarat rmbut* pulak tu malam tu dia pkai beg LOTTO wane merah!!! cisss..saje bagi aku imbau kenangan lame....duuuhhh~~


ok tu je laa nk cerita..sbnrnye nak cerita bnyk..banyak giler...lagi2 nk cerita pasal hari tunang kezen aku hari tu...tp x smpt pasal PC gua rosak!!!! laptop abg gua bwk pegi kerja mcm mane nk update??? photoscape dlm PC mcm mane nk buat kolaj??mcm mane?? huhuhuu *air mata laju turun dari mata ke dagu* T-T


ok laa..see u soon readers!!! mmuuuaaahh ;p




~m~

1 comment:

teh o ais limau said...

hihi...jelesnye cekodok pon da dpat tngok merong..biler la tehoaislimau dpat masuk panggung jugak..ngeh3...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...