Sunday, March 6, 2011

sunday day day day ;)

assalamualaikum..


memalam cenggini smbil layan lagu marry you by bruno mars ni mmg syok laa nk typing..laps tu tetibe masok lagu CN Blue; love..pergghh..bersemangat nk typing..dh mcm kene typing histeric..hekhekhek ;p *ade ke word tu wujud dlm mane2 kamus?*


so here we go..aku nk cerita ape yg aku buat satu hari dkt umah..ok pagi tadi bangun awal..ponbegitu masih terlajak subuh jugek..adeeehh~~ ni laa padahnye bila bace novel mlm2..kan nk kene jugak habiskan malam tu... +.+

back to the story..pagi td x ade ape pon yg best sbnrnye..tggl dkt rumah berdua dgn kakak aku..*kene tggl dgn mak & ayah :'(* bukak fb bukak blog..x ade ape yg menarik..blaah laa mkn roti canai lagi sedap.. ;p lpas tu bace novel..lpas tu mak aku balik bwk bunga ros 3 btg..sumpah CAAANNTTIIKKKKK gilerr!! lpas tu gedik2 nk begambar dgn bunga..so kire hari ni aku anggap sbg flowery day!! :) dkt bwh aku selit laa gmba sikit bagi korg jeles..tehehee..padahal nk tnjuk yg aku dh pndai gune photoscape..muahahaha :D





petang pulak tolong mak aku buat donut..perghh..mantooppp!!! mak siap buat yg spesel utk aku lagi..aku letak name donut tu baby straw-b donut..ni pasal mak aku buat donat bulat *donut mmg bulat kan?! =.=" * dlm letak inti jem strawberry...ok sbnrnye donat ni aku yg minx bukan mak aku saje buat utk aku pasal aku tlg beliau. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . *.*

p/s::aku tmpl gmba dkt bwh bagi korg terliuq duk ingt donat..kehkehkeh ;p





ok hari ni aku nk lngsaikan hutang aku dgn korg.ingt x dkt entri ni aku ade kate nk letak gmba husband aku..si MR W tu kan??kan??hehehe..ok rilek..rilek..bwk bertendang & bertenang...aku nk tunjuk laa ni..tehehehe....maka dgn ini makcik dgn bgganye mmpersembahkaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn MR W...............

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

saje bagi effect mendebarkan tahap sakit jantung..heee ;p

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-








haaaa hensem kan??kan??? ni laa MR W..W stand for Woody...hakhakhakhakhak :DD ok then readers..see u soon!!have a great day! :) xoxo




~m~

2 comments:

nurelinda said...

ape resepi wat donut eh ? nak nak. ehhehe

miera myrofa said...

hahahaha..
google laa senang :DD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...