Wednesday, March 9, 2011

127 + 22 = :))

assalamualaikum..


ehem..ehem..dua hari aku tgglkn blog ni kesepian..hehe..rindu x??rndu x?? ;p


first thing first..aku nk ucap welcome & huge thank you to cute little miss teh o ais limau & izzah for being my 21st & 22nd followers!!!! yeaaaayyyyy!!! *clap-clap*


thank u so much sbb sudi follow blog 40sen ni..anything wrong please do comment okay?! :) so readers silalah menjenguk blog cik teh o ais limau ni...perghhh..tetibe rase nk minom teh o ais limau la pulakkan..tehehe :)) cik izzah ni aku x sure laa die ni ade blog ke x pasal dkt profile x de link..hohoho ;) ape2 pon terima kasih lagi skali ok!!


eheemm..td kan..kan..aku pegi tgk 127hours...fiuuuuhhh..ngeri habis kot cerita tu!!! nk pengsan aku dibuatnye!!! mmg aku salute btol laa dkt aron tu..smgt utk hidup dia sgt tggi smpai die potong tgn mcm tu je..pulak boleh siap carik jln kluar ni..kalau aku laa..aku x taw laa bernapas lagi ke x...fuuuhhhh...ngilu dh tgn aku ni hah..dok terbyang je mcm mane si mamat aron tu potong tgn die...ffuuuuuhhh lagi~~ +.+


p/s:: ade satu scene time aron rakam video seolah tgh diinterview sebijik mcm ANWAR HADI!!!like seriesly!! hahaha :DD










~m~

1 comment:

teh o ais limau said...

mekaseyh awk!haha..*garu2 kepala*
malu lah..hehe..thnkz..selalu la updates blog eyh,nnti sy rajin2 singgah..sy pon dah wat entri baru..:).singgah baca,k

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...