Friday, January 28, 2011

mengaibkan org jo kojo... ;p

assalamualaikum..


sblm hape2 berlaku aku nk ucapkan slmt datang kepada followers blog ni yg ke-10 iaitu bee.k0tt(kalau sudi fllow laa blog die yg gojes ni:)....berbondong-bondong terima kasih saye berikan kpd awak sbb sudi mengfollow blog ini..hah ni msti suke mkn cekodok jugak ni..suke mkn cekodok ape??hehehhe ;) ape2 pon terima kasih skali lagi..salah silap sila tego ye jgn bg saye syok sndri.. *pesanan buat fllowers yg lain juge!!* ngeh..ngeh..ngeh.. ;p


mlm ni smgt sgguh aku bukak blog sbb nk share satu cite dgn korg..kira mcm nak aibkan kakak aku jugak laa ni..kahkahkahkah..kejam x kejam aku nk cite jugak..muahahhha :DD


ok cite die mcm ni..hari tu kakak aku ni sgt sngtlah die berkonflik dgn pacar die..*ceeh ayt kemain lagi ni* mmg feeling hbs laa..bole kate mereka clash smntare waktu..lebih kurg mcm tu laa..then mase die nk pegi jmpe pacar die tu sbb nk setel down mak aku ade tnye die nk pegi mane..then die jwb nk pegi rumah kwn die..lpas akak aku dh blah mak aku gegosip laa dgn aku..camni laa lebih kurg asam keping dialog antara aku dgn mak aku;

mak: akak kau tu knape dik??bergaduh dgn pakwe die laa tu..

aku: *tgh mkn ni* ntah laa..gadoh laa tu kot..knape??

mak: x ade laa td mak nmpk dia klua bwk teddy bear die tu..ckp nak pegi rumah sy*h****....

aku: ye laa tu pegi rumah sy*h****..msti pegi jumpe pakwe die tu..td tgk gaye mcm tgh gado..


ptg pkol 5 lebih mcm tu laa kot akak aku pon balik..yg paling best nye siap bwk kotak lagi..kemain lagi kakak aku berdrama...aku mlm tu ape lagi..mulelaa gatal mulut nk menanye..dan akhirnye kakak aku pon mengaku yg die dh clash dgn pacar die tu...


slps bberapa hari...hambooiii kemain lagi die bergayut dlm tepon..lame pulak tu..aku pon ape lagi eavesdropping laa..ngeh..ngeh..ngeh..dan mmg btol laa jngkaan aku..seratus peratus x meleset lngsung yg die dh kapel balik dgn pacar die tu..cisss..bukan main drama lagi hari tu..last2 kapel balik...pelik aku laa dgn org bercinta ni...


itu cerita lame..hari ni aka mlm ni ntah mcm mane mak aku ttbe bukak balik cerita ni..siap gelak-gelakkan kakak aku lagi..bukan stakat tu siap ajuk kakak aku lagi..fuuuuuhhh..malu tahap melampau kakak aku..siap sorok bwh bantal lagi..kahkahkahkah..tu la kau yien..sape suruh buat drama swasta kan dh kene sebijik dgn mak...kahkahkahkahkah :DD *bahagia aku tgk mak aku gelak smpai muke naik merah menyala*


ok laa tu je yg aku nk cite sbnrnye..suke x suke konklusinye korg dh skroll ke bwh..sila tggl komen jika mahu kalau x nak sila keluar dari sini..bahahhahaha :DD


see u soon readers!!!adiooosaaa~~


~m~





3 comments:

nurelinda said...

hello3

miera myrofa said...

hello..hello..hello..
nak ckp dgn sape???
hehehehe ;))

nurelinda said...

ops. sory pliz try later. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...