Sunday, February 20, 2011

mintak tolong sikit!! :))

assalamualaikum..


entri pendek utk tghri ni...ok aku sbnrnye nk minx pndpt korg dgn muka baru blog aku ni..aku nk minx korg bg pndpt org satu..kire bgtau laa ape yg patot ade ape yg patot x de..


ok sbnrnye aku rase blog aku nk heavy semcm..nk tggu hbs loading pon lmbt...so bg x nk ngkorang yakni readers aku yg tercinta aku nk korg tlg aku mengdelete ape yg patot dan ape yg x patot bagi berat blog ni ideal..easy for me easy for you utk bace blog ni kan??so mohon pertolongan ngkorg sgt2!!! :)


aku x sure laa korg paham ke x ayat aku dkt atas tu..mcm hape je kan??hahhaa..ape2 pon aku ulang lagi skali aku mohon pertolongan/pendapat korg utk meringankan blog aku ni... :))



~m~

3 comments:

gabanMorka said...

err...nuffnang xpatot ada

kidding
haha

Muhammad Zulhaizer said...

rada-rasa blog kamu nie takde la berat sangat.. boleh tahan gak loading dia..

erm.. juz nak komen pasalpesanan yang ada dekat bawah banner kamu tu.. apa kata letak dekat bawah je? Hehe.. panjang sangat la kamu..

2nd, komen survey dari nuffnang tu buang je.. tak penting sangat..

miera myrofa said...

@gabanmorka::adoii kalau buang nuffnang nnt x mkn nasik laa pulak..kahkahkah :DD

@muhammad zulhaizer::thanks for the brilliant komen.. :)) ingt nk buang je laa pesanan tu..hikhikhik :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...